Wilt u een afspraak maken of meer informatie ontvangen over of ik u van dienst kan zijn? U kunt contact met mij opnemen via telefoonnummer 06-12274229 of door het contactformulier in te vullen.

Locaties

Locatie Delfgauw
Schimmelpenninck van de Oyeweg 93
2645 CC Delfgauw

Mijn praktijkruimte is gevestigd binnen ‘Hazeu Orchids’. De ingang van het bedrijf zit aan de voorzijde van het grote rode gebouw. Eenmaal binnen neemt u meteen de trap omhoog aan de rechterkant. Boven ziet u een rij met ruimtes, de praktijk is gevestigd in de achterste, 4e ruimte.

Er is voldoende parkeergelegenheid aan de linkerkant van het gebouw (stukje doorrijden naar achter).


Locatie Delfgauw
Stuiverpad 9
2645 HH Delfgauw

De praktijkruimte aan Stuiverpad 9 is gevestigd binnen het consultatiebureau JGZ in basisschool de Meander. De ingang is aan de achterkant van de school, via het schoolplein. Volg de borden JGZ en bel aan via de bel van JGZ. Neem de lift naar de 1e etage en volg de borden JGZ.

Er is voldoende parkeergelegenheid rondom het gebouw.


Locatie Delfgauw
Delftsestraatweg 280 A
2645 AE Delfgauw

De praktijkruime aan Delftsestraatweg 280 A is gevestigd binnen de boerderij van Louis van der Meijden/Logopediepraktijk Delfgauw. Parkeren met de auto kan niet op het terrein zelf maar wel vlakbij (om de hoek aan de Hoflaan of net de wijk in aan de Laan der Zeven Linden). Met de fiets kun je wel tot aan de ingang komen.


Locatie Pijnacker
Blauwe Kiekendieflande 8
2641 MM Pijnacker

De praktijkruimte aan de Blauwe Kiekendieflande is gevestigd binnen Huisartsenpraktijk Ackerswoude. Eenmaal binnengekomen in ‘Gezondheidscentrum Ackerswoude’ kunt u de trap of lift naar de 1e etage nemen en plaatsnemen in de wachtruimte.

Er is parkeergelegenheid aan de voorkant van het gebouw.


Locatie Nootdorp
Dorpsstraat 35
2631 CR Nootdorp

De praktijkruimte aan de Dorpsstraat is gevestigd binnen Fysiotherapiepraktijk Gezond Nootdorp. Eenmaal binnengekomen in de praktijk kunt u plaatsnemen in de wachtruimte.

Er is parkeergelegenheid aan de voor- en achterkant van het gebouw.


Contactformulier

Wilt u meer informatie ontvangen over of ik u van dienst kan zijn? Vul onderstaand contactformulier in dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op. Let op! Indien ik contact met u opneem via e-mail zou mijn bericht onterecht in de spambox terecht kunnen komen. Hou deze daarom ook goed in de gaten.