Ik ben Nadine Massaar, afgestudeerd als diëtist in 2013 en tevens kinderdiëtist sinds 2014. In januari 2015 ben ik een eigen praktijk gestart waar ik u graag ontvang! Voeding is altijd een van mijn interesses geweest. Iedereen heeft een andere relatie met voeding, daarom is een persoonlijk advies zo belangrijk!

Samen met u zoeken naar het juiste voedingspatroon is een leuke uitdaging. Soms komen we obstakels tegen onderweg naar het juiste patroon, maar samen komen we er altijd uit! Want belangrijk is dat u leert wat gezonde voeding is, niet voor korte tijd, maar voor altijd. Dat klinkt misschien heftig. Het is dan ook heel belangrijk om een goede balans te vinden tussen gezond en gezellig.

Een behandeling binnen mijn praktijk staat voor individuele aandacht en aanpak. Zo min mogelijk extra pannetjes op het vuur zodat het niet te ingewikkeld wordt en we rekening houden met de rest van het gezin/uw huidige leefpatroon. Op die manier is het nieuwe voedingspatroon het beste in te passen in uw huidige leven en houden we het het langste vol! Uiteindelijk wordt dat uw nieuwe gewoonte en zijn we op de goede weg richting een betere gezondheid.